SKÓRKA POMARAŃCZOWA W CZEKOLADZIE DESEROWEJ

20240728_102757.png
  • nowość
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 28,00 zł 28.00
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

kandyzowania skórka pomarańczy w czekoladzie deserowej

Skład: kandyzowana skórka pomarańczy 54%( skórka pomarańczy, cukier, mąka ryżowa, kwas cytrynowy, aromat, substancje konserwujące), czekolada mleczna 45% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, miazga kakaowa, serwatka w proszku emulgatory: lecytyny, aromat)

Masa kakaowa w czekoladzie deserowej min. 44%.

Produkt może zawierać orzeszki arachidowe i migdały.

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu: 

wartość energetyczna 1772 kJ / 422 kcal

tłuszcz: 16 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11  g

węglowodany: 63 g w tym cukry: 50 g 

białko: 3,6 g

sól: 0,1 g

masa: 100G

 

 

w przypadku zakupu większej liczby produktów - powyżej 15 szt - koszt dostawy może ulec zmianie - o ewentualnej zmianie kosztów będziemy informować

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium