SKÓRKA POMARAŃCZOWA W CZEKOLADZIE DESEROWEJ
towar niedostępny
Opis
kandyzowania skórka pomarańczy w czekoladzie deserowej
Skład: kandyzowana skórka pomarańczy 54%( skórka pomarańczy, cukier, mąka ryżowa, kwas cytrynowy, aromat, substancje konserwujące), czekolada mleczna 45% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, miazga kakaowa, serwatka w proszku emulgatory: lecytyny, aromat)
Masa kakaowa w czekoladzie deserowej min. 44%.
Produkt może zawierać orzeszki arachidowe i migdały.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna 1772 kJ / 422 kcal
tłuszcz: 16 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g
węglowodany: 63 g w tym cukry: 50 g
białko: 3,6 g
sól: 0,1 g
masa: 100G
w przypadku zakupu większej liczby produktów - powyżej 15 szt - koszt dostawy może ulec zmianie - o ewentualnej zmianie kosztów będziemy informować