BLANSZOWANE MIGDAŁY W MLECZNEJ CZEKOLADZIE I KAKAO
Skład: blanszowane migdały 57%, czekolada mleczna 42,4% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, miazga kakaowa, emulgator, lecytyna słonecznikowa, aromat) kakao w proszku 0,6%. Może zawierać inne orzechu, soję.
Czekolada mleczna - masa kakaowa min 34%
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna 2545 kJ / 613 kcal
tłuszcz: 45 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 13 g
węglowodany: 34 g w tym cukry: 27 g
białko: 14 g
błonnik: 8,0 g
sól: 0,16 g
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
BORÓWKA BRUSZWICA
Skład: borówka 70%, cukier 29,8%, pektyna 0,2%
Produkt pasteryzowany
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 689 kJ / 163 kcal
tłuszcz: 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
węglowodany: 40 g w tym cukry: 34,4 g
białko: 0,5 g
sól: 0,01 g
Masa netto: 200 G
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
CHAŁWA OPTYMISTÓW
Chałwa sezamowa o smaku waniliowym
Skład: miazga sezamowa 49%, syrop glukozowy cukier, naturalny aromat waniliowy, białko jaja w proszku, ekstrakt z korzenia mydlnicy, aromat.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna 2211 kJ / 530 kcal
tłuszcz: 31 g – w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,7 g
węglowodany: 49 g w tym cukry: 28 g
białko: 13 g
sól: 0,01 g
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
CZEKOLADA BIAŁA Z KAWĄ ARABIKĄ
Produkt wyrabiany ręcznie
Skład: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt z wanilii.
Kasa kakaowa minimum 72%
Produkt może zawierać: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 2456 kJ / 589 kcal
tłuszcz: 44,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26,2 g
węglowodany: 34,2 g w tym cukry: 26,5 g
błonnik: 0,0 g
białko: 9,1 g
sól: 0,25 g
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
CZEKOLADA DESEROWA Z FIOŁKIEM
Czekolada deserowa z fiołkiem 90g
Produkt wyrabiany ręcznie
Skład: czekolada deserowa 96,7%: [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), emulgatora: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy], fiołek kandyzowany 3,3%: [cukier, kwiat fiołka, substancja powlekająca: guma arabska, naturalne barwniki spożywcze: karmin, indygotyna, aromat].
Czekolada deserowa- masa kakaowa minimum 56%
Produkt zawiera alergeny: orzechy, mleko
Masa netto: 90 G
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
CZEKOLADA DESEROWA Z KARMELIZOWANYMI MIGDAŁAMI
Czekolada deserowa z ORZECHAMI 90g
Produkt wyrabiany ręcznie
Skład: czekolady deserowe 88,9% (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator - lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), migdały (4,4%), migdały (4,5%), mieszanka karmelizująca (2,2%) (syrop glukozowy, cukier, tłuszcz roślinny, mleko w proszku, lecytyna sojowa)
Masa kakaowa minimum 32%.
Produkt zawiera alergeny: mleko, soję, migdały.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
CZEKOLADA GORZKA GIMNAZJALITÓW Z SOBIESKIEGO
Produkt wyrabiany ręcznie
Skład: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt z wanilii.
Kasa kakaowa minimum 72%
Produkt może zawierać: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 2456 kJ / 589 kcal
tłuszcz: 44,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26,2 g
węglowodany: 34,2 g w tym cukry: 26,5 g
błonnik: 0,0 g
białko: 9,1 g
sól: 0,25 g
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni